keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Purnausta

Voi tätä tuskan määrää, kamppailen nimittäin tämän blogin ulkoasun kanssa ihan tosissaan. Haluaisin liittää sekä otsikon että kuvan, mutta aina jompikumpi jyrää toisen, ja sitten ne näkyy vaan osittain. Tai ei ollenkaan. Byhyy. Taustaakin vaihdoin, koska en halua että se on sellainen hempeän värinen, semmonen yltiösiirappinen, koska enhän minäkään ole. En ollenkaan. Tykkään mustasta ja tykkään valkoisesta, tykkään harmaasta, mutta tykkään myös kullasta, hopeasta ja violetista.
Ja tuo kuva oli niin ylisuloinen, en kyllä tiedä olisiko sitä saanut julkaista, siinä se nyt kuitenkin on, sanokaa mitä sanotte :)

Kohta olisi taas työpäivä loppuhuipennusta vaille valmis.
Minusta tuntuu että haluaisin vaihtaa työpaikkaa. En ole vakituisessa työsuhteessa, olen ollut tässä virkaatekevänä jo kohta 2,5 vuotta. Ja mielestäni ihan pätevä työssäni, olenhan tehnyt tätä työtä jo jonkun verran aiemminkin, eri firmassa kylläkin. Eri paikkakunnalla.
Meillä vaihtuu päättävä elin tuossa syksyllä, ja sitten voi olla että asioista ruvetaan vihdoin ja viimein päättämään, ja tämä minun virkanihan pitää laittaa avoimeksi.
Nyt meillä on ollut tuolla toisissa tehtävissä eräs henkilö, joka on ollut aiemmin töissä täällä, ja tehnyt myös näitä minunkin hommiani, mutta hän on ollut jonkun aikaa poissa työkuvioista, koska hän on tehnyt lapsia tiheällä aikavälillä.
Kas kummaa, tämä paikka tulee varmasti juuri niillä hetkillä auki kun tämä kyseinen henkilö on lopettamassa edellistä työsuhdettaan, joka oli siis vain määräaikainen pesti. Ja katsotaanpas vain niin hän tulee sen paikan saamaankin. Sittenpä olen taas työttömänä... Oi voivoi.

Nyt lopetan tämän valivalivalin ja keskityn töihin, hetkeksi.
Lopuksi vielä hyvä sarjis, josta tunnistin kyllä itseni vähän liiankin hyvin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti