lauantai 2. elokuuta 2014

Toivoton mutta toiveikas kömpelys

Hyvää lauantaihuomenta teille lukijani :) 

Eilen tuli käytyä lenkillä, ja vähän huonoin seurauksin. Tämä kömpelys nimittäin veti itsensä nurin hiekkatiellä, kiitos sen ison kiven joka jalkani alle jäi. Nyt on sitten polvi ruhjeilla ja kipeä. Ensin oli tietenkin se reaktio, että näkikö kukaan ja sitten vasta mietin sitä, kuinka pahastin siinä oikeastaan kävi. Onneksi mieheni oli mukana ja auttoi minut sitten siitä ylös, eikä onneksi nauranut :) 

Noh, päivän positiivisuudet sitten seuraavaksi. Ei - raskaustestiä en ole tehnyt tänään,.. Nyt on siis menossa kp  31/28-29, ja olin melkein varma jo aamulla että nyt alkaa vuoto, koska vatsaa nippaili siihen malliin. No onnekseni luulo osoittautui kuitenkin vääräksi - ainakin vielä. On minulla joskus kiertopäiviä ollut se 30, ja voi olla että tämä aloitettu dieetti sitten myös vähän sekoittaa kiertoa. Sepä selviää sitten lähipäivinä... Voi kun minä niin toivon, että tärppi olisi tullut ja saisin testiin jonain päivänä ne kaksi viivaa.... :) Pitäkää peukkuja nyt ihan tosissaan! 

Niin, dieettikuulumiset tähän samaan syssyyn. Paino oli tänä aamuna 81.9, eli suunta on nyt oikea :) Olen antanut itselleni luvan lipsua syömisistä näin lauantaisin, mutta tuon lukeman jälkeen en ehkä taidakaan tänään lipsua... tai sitten ainakin lenkkeillään kovasti, mikäli polvi antaa myöten. Tarkoitus olisi kyllä tänään käydä mustikkametsässäkin.  
Mutta näillä mennään tänä aamuna - olipa muuten ihanaa vötkiskellä sängyssä piiitkään, aamuvarhain kun kävin vessassa niin luulin että nyt on työaamu, ja voi sitä tunnetta kun tajusin että nythän on lauantai... hip hurraa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti