maanantai 25. elokuuta 2014

Uusi viikko...testailua luvassa

Heipähei!

Uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Ensiksi hieman viikonlopustani.
Perjantai meni maakunnissa pyörähtäessä, oli mukava reissu, ja miehen kanssa kahdestaan... :) Oltiin myöhään illalla kotona ja matkalla sorruttiin sitten hakemaan grilliltä hampparit... oivoi. No, lauantaina meni siivotessa ja saunoessa, ihan sellaista mukavaa, leppoisaa tunnelmaa, valvottiin aika myöhään.
Eilen mieheni sortui tekemään maailman ihaninta piirakkaa, voi kuinka se oli taivaallista! Ah! Piti sitä sitten mussuttaa... huomenna pitää vielä sortua herkuttelemaan, mutta sitten alkaa taas kova laihdutusdraivi.
Eilen kävimme kävelemässä sellaiset reilut 9 kilometriä, kaatosade yllätti ja olimme aivan litimärkiä molemmat. Onneksi siinä vaiheessa ei ollut enää sitten paljoa matkaa jäljellä.

Painoa en ole uskaltanut nyt parina päivänä edes katsoa, lauantai-aamuna se kuitenkin oli 79.1 kg :)

Tänään menossa kp 24 ja dpo8. Tein aamupissasta r-testin mutta ei häivähdystäkään viivasta. Testaan siis Davidin r-testeillä.... muita ei ole. No nyt onkin liian aikaista toivoa viivaa testiin, mutta toivossa on hyvä elää... niinhän se lapamatokin tekee ;)
Eilen muuten nippaili kovasti vasenta munista, tai se oli oikeastaan sellaista kunnon repimiskipua... josko siellä kuitenkin jotain tapahtuisi....
Tämä tällainen pikainen päivitys taas... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti