maanantai 11. elokuuta 2014

Uusi viikko

Viikonloppu on nyt ohitse ja nyt onkin sitten maanantai ja uusi viikko edessä.
Hyvillä fiiliksillä edelleen, kyllä huomaa että ruokavaliomuutos on lisännyt energisyyttä, aamuisin on edelleen vaikea nousta ylös, mutta kyllä sitä on paljon virkeämpi ja energisempi aamuisinkin mitä ennen.
Sitä kun jättää hiilarit vähemmälle ja syö enemmän vitamiineja ja ennekaikkea terveellisesti niin onhan se nyt päivänselvä asia, että olotilakin on paljon parempi.

Eilen pelasimme mieheni kanssa sulkapalloa n. 45 minuuttia, hiki siinäkin tuli... lenkillä en sitten käynyt enkä kuntopyörääkään polkenut. Tuli sitten syötyä yksi jäätelökin eilen... Mutta en pode huonoa omaatuntoa, en kuitenkaan ole kaksin käsin vetänyt karkkia ;) Tänä aamuna puntari näytti 80.7, eilen aamuna 80,4.
Pahimmillaan se puntari tosiaan näytti n. 84 kiloa, eli melkeenpä 4 kiloa on nyt lähtenyt pois ja tänään on siis muistaakseni 4. viikko laihdutusta alkamassa. Ihan hyvä startti, olen tosi tyytyväinen! :) Turvotusta on kyllä lähtenyt ja eräskin paita jonka alkukesästä ostin, oli tiukka silloin, nyt jo sujahtaa päälle eikä kiristä :)

Tällä viikolla aionkin sitten alkaa testailemaan ovulaatiotesteillä. Tänään on kp10, joten varovasti alan testailemaan, koska en tiedä yhtään milloin ovulaatio on, onko se silloin kun olen räjähtämäisilläni kiukusta ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle, vai onko ne pms-oireita... Se nyt selviää sitten jos vain kaikki menee niinkuin pitääkin ja saan tikutettua oviksen... Luin joiltain keskustelupalstoilta siitä, kuinka joillakin oletetut pms-oireet eivät olekaan sitä, vaan ovulaatiosta johtuvia oireita. Koska jos minun tapauksessakin näin on, niin ei se ihme olekaan etten raskaaksi ole tullut, koska noitten oireitten aikaan minuun ei todellakaan kannata kajota... sen verran on halut pois siinä vaiheessa... Ihmettelin tuota viimeksi viime kierrossa kun nämä "pms-oireet" olivat jo niin aikaisessa vaiheessa, jo kierron puolivälissä ja niittenhän pitäisi tulla vasta muutamaa päivää ennen menkkoja? Näin minä ainakin olen ymmärtänyt...
No nyt siihen toivon mukaan saadaan selvitys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti