torstai 21. elokuuta 2014

Torstai on toivoa täynnä

Torstai se sieltä tulla tupsahti. Kohta on taas viikonloppu, ja voi kuinka nautinkaan niistä kiireettömistä, aikatauluttomista aamuista.... Harmi kun ne on niin lyhyitä...
Arkiaamuisin on todella vaikeaa nousta ylös oman rakkaan viereltä... en ole kyllä koskaan ollutkaan mikään aamuvirkku, ei ole kyllä onneksi miehenikään... Meillä on hyvin pitkälti samanlainen rytmi, hänkin tykkää valvoa illalla myöhään ja loikoilla aamuisin sängyssä mahdollisimman pitkään.. Onneksi hänellä on kuitenkin sen verran viisaammat aivot että tajuaa milloin pitää oikeasti nousta ylös, minulla se aamu saattaisi muuten olla hyvinkin kiireinen ;) Nyt ehdimme kuitenkin keittää aamupuuron ja syödäkin sen ihan kaikessa rauhassa, se on tärkeintä :)

Tänä aamuna paino samassa kuin eilenkin, 79.7 kg. Nyt se jumitti sitten tuohon... no toivottavasti se taas ottaa sitten aimoharppauksen alaspäin lähipäivinä. Eilen kävimme taas pelaamassa sulkkista sellaisen tunnin verran, hikihän siinä taas irtosi tosi mukavasti :)

Tänään menossa dpo4, ja eilen kun kävin kaupassa, tunsin yhtäkkiä vasemmalla puolella sellaisen repäisevän, ihan sekunnin mittaisen kivun. Illalla juili sitten vasemmalta puolelta munasarjasta jonkin aikaa sellaista tasaista nipistelevää kipua... voiskos siellä olla oikeasti tapahtumassa jotain? Kiinnittymistä maybe?
Voi kuinka jänskättää....

Jäädään oottamaan lisää oireita....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti